Forum          FAQ

Loading

Board index » General Discussions » General Computer Help


Forum rules


Area for those who are learning the basics of computers and how they work. No question is too "dumb" or silly. Go ahead, ask! Someone here can help.

Area will be moderated to assure everyone is treated with respect.



 [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: USB ports not working after Windows 7 install
 Post Posted: Sat Oct 19, 2013 5:28 am 
Offline
Member
Member

Joined: Tue Sep 17, 2013 12:39 am
Posts: 12
Location: California
Steam ID: Deemo12
Hey guys,

So I installed the 630i motherboard into a new computer along with SLI GTS250's and a Corsair Neuron SSD. It has a clean install of genuine Windows 7, yet none of the USB ports on the computer are working. None of them read at all. To be able to type and game, I had to dig out PS/2 stuff (mainly just the mouse).

Anyone got any idea as to why this is? I can give full system specs if needed.

Thanks
-Josh

_________________
CPU: Intel Core i5 2500K
Mobo: MSI Z68MA-G45
GPU: Zotac GeForce GTX570 1280MB
RAM: 16GB Corsair XMS3
CPU Cooler: Corsair H60
Boot drive: Samsung 830 SSD 128GB
Storage drive: Western Digital Caviar Black 500GB x2
Western Digital Caviar Black 1TB
Case: Dell XPS 630i
Optical drives: Asus 24X IDE DVD-RW X2
PSU: Antec HCG-900
Accessories: Razer Deathadder, Logitech K800, wired Xbox 360 controller
OS: Win7 Home Premium 64-Bit
Display: LG Flatron E2442TC


Top 
  
 
 Post subject: Re: USB ports not working after Windows 7 install
 Post Posted: Wed Oct 23, 2013 6:43 pm 
Offline
Board Moderator
Board Moderator
User avatar

Joined: Fri May 30, 2008 7:40 pm
Posts: 2864
Location: Elkhart, Indiana (USA)
Hmm; did you try installing the 630i mobo drivers from the Dell install disc? That's the only thing I can think of right off the bat...

_________________
Dell XPS 8700 | Core i7 4770 3.4GHz | BIOS A11 | Windows 7 Pro 64-bit SP1 | 16GB G.SKILL DDR3 Sniper 1600MHz | EVGA GeForce GTX 970 SC | Dell S2340M 23" IPS LED | Seasonic 650W M12II-650 | Samsung SSD 850 EVO 1TB | Toshiba DT01ACA100 1TB | ASUS Xonar DX 7.1 | ASUS DRW-24B1ST | Logitech G100S | Dell SK-8135 keyboard | Logitech Cordless Rumblepad 2


Top 
  
 
 Post subject: Re: USB ports not working after Windows 7 install
 Post Posted: Thu Oct 24, 2013 5:23 am 
Offline
Member
Member

Joined: Tue Sep 17, 2013 12:39 am
Posts: 12
Location: California
Steam ID: Deemo12
I'll have to ask my friend for the 630i install discs. I attempted to find them on the internet, and I thought I installed something. Will ask and get back to this thread.

_________________
CPU: Intel Core i5 2500K
Mobo: MSI Z68MA-G45
GPU: Zotac GeForce GTX570 1280MB
RAM: 16GB Corsair XMS3
CPU Cooler: Corsair H60
Boot drive: Samsung 830 SSD 128GB
Storage drive: Western Digital Caviar Black 500GB x2
Western Digital Caviar Black 1TB
Case: Dell XPS 630i
Optical drives: Asus 24X IDE DVD-RW X2
PSU: Antec HCG-900
Accessories: Razer Deathadder, Logitech K800, wired Xbox 360 controller
OS: Win7 Home Premium 64-Bit
Display: LG Flatron E2442TC


Top 
  
 
 
 [ 3 posts ] 

Board index » General Discussions » General Computer Help


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] and 0 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to: