Forum          FAQ

Loading

Board index » Dell Discussion and Support Forums » XPS 630i - Other




 [ 10 posts ] 
Author Message
 Post subject: Posting Pictures........
 Post Posted: Wed Jul 13, 2011 10:05 pm 
Offline
Member
Member
User avatar

Joined: Sat Jul 09, 2011 12:17 am
Posts: 72
Location: Jensen Beach, FL
Steam ID: dork
So I'm at work, can't go on google to get help and everyone here is retarded.
I have some .jpg pictures of my hollow 630i case and want to post them but
they're on my desktop and the "Img" html code isnt working.

Any help? :(

_________________
:: Stock MOBO :: Intel Core Q6600 Quad 2.4GHz :: 4GB Patriot 800Mhz ::
:: EVGA NVIDIA GeForce 8800 GTS :: 500GB 7,200RPM WD Caviar Blue :: Win Vista64 ::


Top 
  
 
 Post subject: Re: Posting Pictures........
 Post Posted: Wed Jul 13, 2011 10:44 pm 
Offline
Member
Member
User avatar

Joined: Sat Jul 09, 2011 12:17 am
Posts: 72
Location: Jensen Beach, FL
Steam ID: dork
ERRRRRRRRRRRRR!

The typical <img src=" "></img> isnt working
and the somewhat works but gives me an error that the dimensions
cannot be determined? :roll:

_________________
:: Stock MOBO :: Intel Core Q6600 Quad 2.4GHz :: 4GB Patriot 800Mhz ::
:: EVGA NVIDIA GeForce 8800 GTS :: 500GB 7,200RPM WD Caviar Blue :: Win Vista64 ::


Top 
  
 
 Post subject: Re: Posting Pictures........
 Post Posted: Thu Jul 14, 2011 12:11 am 
Offline
Tech Guru
Tech Guru
User avatar

Joined: Sat Feb 28, 2009 2:52 am
Posts: 717
Location: Florida
Steam ID: Hairbautt
Code:
[img][/img]

_________________
Intel i7 3770K @ 4.24GHz, Liq. Cooled | 16GB RAM @ 1600MHz
Acer Predator Z35 Monitor | 11GB GeForce GTX 1080 Ti FE
240GB SSD, 640GB, two 1TB HDDs | 1TB Passport | 24x DVD+/-RW+DL
WinTV-HVR 2250 with Remote | Media Card Reader | XBOX 360 Wireless Controller
PIXMA MG6220 AIO | C920 HD Pro | G19 Keyboard | G700s Mouse
RealTek ALC892 Audio | X-540 5.1 Speakers | G35 7.1 Headset | Hotas X Joystick
ASUS Sabertooth Z77 | Biometric Reader | 1.2KW PSU | 1500 & 550 VA UPS
Windows 8.1 Pro with Media Center, 64-bit | Corsair 600T with LEDs


Top 
  
 
 Post subject: Re: Posting Pictures........
 Post Posted: Thu Jul 14, 2011 12:22 am 
Offline
Member
Member
User avatar

Joined: Sat Jul 09, 2011 12:17 am
Posts: 72
Location: Jensen Beach, FL
Steam ID: dork
hairbautt wrote:
Code:
[img][/img]


That doesnt work either. It tells me that the dimensions cannot be determined.
Probably because the pictures are +2000/+2000 :lol:

Gonna try to resize...

_________________
:: Stock MOBO :: Intel Core Q6600 Quad 2.4GHz :: 4GB Patriot 800Mhz ::
:: EVGA NVIDIA GeForce 8800 GTS :: 500GB 7,200RPM WD Caviar Blue :: Win Vista64 ::


Top 
  
 
 Post subject: Re: Posting Pictures........
 Post Posted: Thu Jul 14, 2011 12:29 am 
Offline
Tech Guru
Tech Guru
User avatar

Joined: Sat Feb 28, 2009 2:52 am
Posts: 717
Location: Florida
Steam ID: Hairbautt
You should probably try to resize...

:-P

_________________
Intel i7 3770K @ 4.24GHz, Liq. Cooled | 16GB RAM @ 1600MHz
Acer Predator Z35 Monitor | 11GB GeForce GTX 1080 Ti FE
240GB SSD, 640GB, two 1TB HDDs | 1TB Passport | 24x DVD+/-RW+DL
WinTV-HVR 2250 with Remote | Media Card Reader | XBOX 360 Wireless Controller
PIXMA MG6220 AIO | C920 HD Pro | G19 Keyboard | G700s Mouse
RealTek ALC892 Audio | X-540 5.1 Speakers | G35 7.1 Headset | Hotas X Joystick
ASUS Sabertooth Z77 | Biometric Reader | 1.2KW PSU | 1500 & 550 VA UPS
Windows 8.1 Pro with Media Center, 64-bit | Corsair 600T with LEDs


Top 
  
 
 Post subject: Re: Posting Pictures........
 Post Posted: Thu Jul 14, 2011 12:30 am 
Offline
Member
Member
User avatar

Joined: Sat Jul 09, 2011 12:17 am
Posts: 72
Location: Jensen Beach, FL
Steam ID: dork
I tired
Code:
[img]http://www.gsmsetup.com/forum/download/file.php?id=496[/img]


but it says "It was not possible to determine the dimensions of the image."

The dimensions were resized to 468 x 648.....

:lolno:

_________________
:: Stock MOBO :: Intel Core Q6600 Quad 2.4GHz :: 4GB Patriot 800Mhz ::
:: EVGA NVIDIA GeForce 8800 GTS :: 500GB 7,200RPM WD Caviar Blue :: Win Vista64 ::


Top 
  
 
 Post subject: Re: Posting Pictures........
 Post Posted: Thu Jul 14, 2011 12:36 am 
Offline
Tech Guru
Tech Guru
User avatar

Joined: Sat Feb 28, 2009 2:52 am
Posts: 717
Location: Florida
Steam ID: Hairbautt
The url probably needs to end as an picture file...Like a *.jpeg, *.gif, etc.

_________________
Intel i7 3770K @ 4.24GHz, Liq. Cooled | 16GB RAM @ 1600MHz
Acer Predator Z35 Monitor | 11GB GeForce GTX 1080 Ti FE
240GB SSD, 640GB, two 1TB HDDs | 1TB Passport | 24x DVD+/-RW+DL
WinTV-HVR 2250 with Remote | Media Card Reader | XBOX 360 Wireless Controller
PIXMA MG6220 AIO | C920 HD Pro | G19 Keyboard | G700s Mouse
RealTek ALC892 Audio | X-540 5.1 Speakers | G35 7.1 Headset | Hotas X Joystick
ASUS Sabertooth Z77 | Biometric Reader | 1.2KW PSU | 1500 & 550 VA UPS
Windows 8.1 Pro with Media Center, 64-bit | Corsair 600T with LEDs


Top 
  
 
 Post subject: Re: Posting Pictures........
 Post Posted: Thu Jul 14, 2011 12:55 am 
Offline
Member
Member
User avatar

Joined: Sat Jul 09, 2011 12:17 am
Posts: 72
Location: Jensen Beach, FL
Steam ID: dork
True...

I cant figure out how to do that, I wish I didnt have to use a proxy at work.
Doesnt let me do that for some reason, trying to do it though imageshack
and photobucket but the damn proxy doesnt let me :wtf:

I dont know what to do.. :(

_________________
:: Stock MOBO :: Intel Core Q6600 Quad 2.4GHz :: 4GB Patriot 800Mhz ::
:: EVGA NVIDIA GeForce 8800 GTS :: 500GB 7,200RPM WD Caviar Blue :: Win Vista64 ::


Top 
  
 
 Post subject: Re: Posting Pictures........
 Post Posted: Thu Jul 14, 2011 1:00 am 
Offline
Tech Guru
Tech Guru
User avatar

Joined: Sat Feb 28, 2009 2:52 am
Posts: 717
Location: Florida
Steam ID: Hairbautt
Panic & run like hell.

Or...wait 'til you get home.

_________________
Intel i7 3770K @ 4.24GHz, Liq. Cooled | 16GB RAM @ 1600MHz
Acer Predator Z35 Monitor | 11GB GeForce GTX 1080 Ti FE
240GB SSD, 640GB, two 1TB HDDs | 1TB Passport | 24x DVD+/-RW+DL
WinTV-HVR 2250 with Remote | Media Card Reader | XBOX 360 Wireless Controller
PIXMA MG6220 AIO | C920 HD Pro | G19 Keyboard | G700s Mouse
RealTek ALC892 Audio | X-540 5.1 Speakers | G35 7.1 Headset | Hotas X Joystick
ASUS Sabertooth Z77 | Biometric Reader | 1.2KW PSU | 1500 & 550 VA UPS
Windows 8.1 Pro with Media Center, 64-bit | Corsair 600T with LEDs


Top 
  
 
 Post subject: Re: Posting Pictures........
 Post Posted: Thu Jul 14, 2011 6:36 am 
Offline
Member
Member
User avatar

Joined: Sat Jul 09, 2011 12:17 am
Posts: 72
Location: Jensen Beach, FL
Steam ID: dork
I finally got it!
Thanks for the help....

I ended up not even needing the proxy.............
CHECK IT OUT YO!

_________________
:: Stock MOBO :: Intel Core Q6600 Quad 2.4GHz :: 4GB Patriot 800Mhz ::
:: EVGA NVIDIA GeForce 8800 GTS :: 500GB 7,200RPM WD Caviar Blue :: Win Vista64 ::


Top 
  
 
 
 [ 10 posts ] 

Board index » Dell Discussion and Support Forums » XPS 630i - Other


Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 0 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to: