Forum          FAQ

Loading

Board index » Dell Discussion and Support Forums » Unofficial Dell Support Forum




 [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: The Dell forums are so stupid
 Post Posted: Thu Apr 14, 2011 1:21 am 
Offline
Active Member
Active Member

Joined: Fri Aug 08, 2008 1:28 am
Posts: 1086
Location: Nevada
I occasionally go over there to see if I can poach some 630i users :D And I was advising someone to come check out this site, well, some douche bag moderator deleted my post. I guess ChrisM isn't sending anyone over here anymore. Oh well.

Kevin

_________________
630i
Stock Mobo
E8500 @ Stock
8 GB of Corsair Ram
Windows 7 x64 Ultimate
Soundblaster Audigy 2ZS
EVGA GTX 660 Ti SC
and other standard stuff :D


Top 
  
 
 Post subject: Re: The Dell forums are so stupid
 Post Posted: Thu Apr 14, 2011 1:40 am 
Offline
Board Moderator
Board Moderator

Joined: Tue May 13, 2008 2:50 am
Posts: 1805
Location: Texas
Steam ID: davbow
Welcome to the very reason we started this forum - I know that billybigfoot and I both had posts removed from the last version of the Dell site after pointing out problems with the 630i. We needed a way to talk and build a community - check and check . . . . ;)

_________________
Image

Intel i7 950 @ 3.9 GHz
MSI 560 Ti Twin Frozr x2 SLI @ 950 mhz
Gigabyte X58A-UD5
6 GB of Corsair memory (timings unknown atm)
H50 CPU cooler
DF-85 Chasis
3dMark11 P7800 at stock speed, P8643 overclocked


Top 
  
 
 Post subject: Re: The Dell forums are so stupid
 Post Posted: Thu Apr 14, 2011 7:37 am 
Offline
Board Moderator
Board Moderator
User avatar

Joined: Thu May 15, 2008 6:36 am
Posts: 2717
Location: Bristol, UK
Steam ID: billybigfoot
Yes, I remember it well...

Mind you the tech support wasn't up to much either. I was advised to update my BIOS and the link I was sent was for a 2 year old completely different system - it would have bricked my 630i. In thier favour though the support centre manager did make an appology, well I think it was an appology, it was a little difficult to understand the gentleman as English wasn't his first language!

_________________
Image


i7: Intel i7 860 2.8GHz | Intel DP55WG | 8GB PC10666 | GTX275 (896Mb) | HD-1 TB | DVD/CD- LG BlueRay + DVD/CD Burner | OCZ SilentxStream 700w | RealTek ALC 889 | CASE-Lian Li 7FN Black | Win 7 U 64bit | G35/G19/G9 | Dell 22 inch SP2208WFP


Top 
  
 
 
 [ 3 posts ] 

Board index » Dell Discussion and Support Forums » Unofficial Dell Support Forum


Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 0 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to: