Forum          FAQ

Loading

Board index » Dell Discussion and Support Forums » Unofficial Dell Support Forum




 [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: My 630i
 Post Posted: Fri Sep 18, 2009 4:18 am 
Offline
Member
Member

Joined: Fri Sep 18, 2009 4:11 am
Posts: 1
I recently puchase a 630i with a 3.66 Core 2 Quad Vista SP2 6GB Corsair DDR2 and dual Geforce 9800 in SLI and it wont boot it says C:\Windows\System32\drivers\sfhlp02.sys is corrupt. This was used 4 less than a year as a server at a scaffolding company and came with a new warrenty. Still waiting on dells help but til thabn can yal help me out?????


Top 
  
 
 Post subject: Re: My 630i
 Post Posted: Sat Sep 19, 2009 6:38 pm 
Offline
Active Member
Active Member

Joined: Fri Aug 08, 2008 1:28 am
Posts: 1086
Location: Nevada
If this is the way it came from dell and it was a used pc, they probably didn't reload the OS, so if it was me, I would reformat the HD and reload the OS and start over.

Kevin

_________________
630i
Stock Mobo
E8500 @ Stock
8 GB of Corsair Ram
Windows 7 x64 Ultimate
Soundblaster Audigy 2ZS
EVGA GTX 660 Ti SC
and other standard stuff :D


Top 
  
 
 
 [ 2 posts ] 

Board index » Dell Discussion and Support Forums » Unofficial Dell Support Forum


Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 0 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to: