Forum          FAQ

Loading

Board index » General Discussions » Other » Folding@home




 [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: I hate the 353 point WU's
 Post Posted: Sun Sep 20, 2009 7:04 pm 
Offline
Active Member
Active Member

Joined: Fri Aug 08, 2008 1:28 am
Posts: 1088
Location: Nevada
As my subject line states. It seems that about half the time I get these, I get the wonderful NAN's error. Sheesh, I wish they would figure out what the problem is. These are the only Wu's that I have problems with.

_________________
630i
Stock Mobo
E8500 @ Stock
8 GB of Corsair Ram
Windows 7 x64 Ultimate
Soundblaster Audigy 2ZS
EVGA GTX 660 Ti SC
and other standard stuff :D


Top 
  
 
 Post subject: Re: I hate the 353 point WU's
 Post Posted: Wed Sep 23, 2009 2:57 am 
Offline
Active Member
Active Member
User avatar

Joined: Thu Jul 31, 2008 4:01 pm
Posts: 850
Location: Portland, OR
I love that 353 point WU. My GTX 285 could produce 10.5K PPD each. :lol:

_________________
XPS 630i Q9650 @ 4.28GHz|EVGA 780i SLI FTW|4GB G. SKILL DDR2 1100
Koolance EXOS 2.5 + 360 Radiator
GTX 285 TRI-SLI 756/1692/1377 3DMark Vantage: P33245
WD VelociRaptor 300GB 10K RPM SATA, 1.5TB WD SATA
Corsair HX1000W |Dell UltraSharp 2408WFP - 24"
Ulitmate Vista 64bits | ESA system tool 6.03
Image


Top 
  
 
 
 [ 2 posts ] 

Board index » General Discussions » Other » Folding@home


Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 0 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to: