Forum          FAQ

Loading

Board index » General Discussions » Other » Folding@home




 [ 11 posts ] 
Author Message
 Post subject: Team stats in your Sig
 Post Posted: Fri Nov 14, 2008 7:05 pm 
Offline
Board Moderator
Board Moderator
User avatar

Joined: Thu May 15, 2008 6:36 am
Posts: 2717
Location: Bristol, UK
Steam ID: billybigfoot
If any member of our folding team was wondering how to put the folding stats in your sig simply copy/paste the code below.

Code:
[img]http://folding.extremeoverclocking.com/sigs/sigimage.php?un=billybigfoot&t=149882&c1=FFFFFF&c2=000000&c3=000000&c4=0000CC&c5=FFFFFF[/img]


I beleive that once the team gets into the top 2000 we can also add personal stats.

_________________
Image


i7: Intel i7 860 2.8GHz | Intel DP55WG | 8GB PC10666 | GTX275 (896Mb) | HD-1 TB | DVD/CD- LG BlueRay + DVD/CD Burner | OCZ SilentxStream 700w | RealTek ALC 889 | CASE-Lian Li 7FN Black | Win 7 U 64bit | G35/G19/G9 | Dell 22 inch SP2208WFP


Top 
  
 
 Post subject: Re: Team stats in your Sig
 Post Posted: Sat Nov 15, 2008 3:01 am 
Offline
Member
Member
User avatar

Joined: Sun Aug 03, 2008 7:26 pm
Posts: 47
Location: Heart of America
Thank you, BBF :lol:

_________________
Image


Top 
  
 
 Post subject: Re: Team stats in your Sig
 Post Posted: Sat Nov 29, 2008 12:38 am 
Offline
Member
Member
User avatar

Joined: Thu Nov 27, 2008 2:09 am
Posts: 42
Location: Central Pennsyltucky
Either im doing it wrong or im daft. you could posit both, but it's not working
for me....

_________________
XPS 630i/x64/6.05/311.06/1.0.13/A02
E8400 @ 4.004 Ghz Win 7 Ultimate
8GB OCZ Reaper DDR2/6400/CL4
GTX 460 2gb
Image


Top 
  
 
 Post subject: Re: Team stats in your Sig
 Post Posted: Sat Nov 29, 2008 3:18 am 
Offline
Board Moderator
Board Moderator
User avatar

Joined: Thu May 15, 2008 6:36 am
Posts: 2717
Location: Bristol, UK
Steam ID: billybigfoot
The team sig will only work once the team gets into the top 3000, The individual sig works once the team gets to (I think) the top 1500, but I'll have to check.

_________________
Image


i7: Intel i7 860 2.8GHz | Intel DP55WG | 8GB PC10666 | GTX275 (896Mb) | HD-1 TB | DVD/CD- LG BlueRay + DVD/CD Burner | OCZ SilentxStream 700w | RealTek ALC 889 | CASE-Lian Li 7FN Black | Win 7 U 64bit | G35/G19/G9 | Dell 22 inch SP2208WFP


Top 
  
 
 Post subject: Re: Team stats in your Sig
 Post Posted: Sat Nov 29, 2008 4:13 pm 
Offline
Board Moderator
Board Moderator

Joined: Tue May 13, 2008 2:50 am
Posts: 1805
Location: Texas
Steam ID: davbow
I think it is top 1200 and raising in position 5 spots per day . . .

_________________
Image

Intel i7 950 @ 3.9 GHz
MSI 560 Ti Twin Frozr x2 SLI @ 950 mhz
Gigabyte X58A-UD5
6 GB of Corsair memory (timings unknown atm)
H50 CPU cooler
DF-85 Chasis
3dMark11 P7800 at stock speed, P8643 overclocked


Top 
  
 
 Post subject: Re: Team stats in your Sig
 Post Posted: Sun Nov 30, 2008 12:26 am 
Offline
Member
Member
User avatar

Joined: Thu Nov 27, 2008 2:09 am
Posts: 42
Location: Central Pennsyltucky
I got it -my sig was too big, so it wouldn't take....

_________________
XPS 630i/x64/6.05/311.06/1.0.13/A02
E8400 @ 4.004 Ghz Win 7 Ultimate
8GB OCZ Reaper DDR2/6400/CL4
GTX 460 2gb
Image


Top 
  
 
 Post subject: Re: Team stats in your Sig
 Post Posted: Mon Jan 19, 2009 3:39 pm 
Offline
Board Moderator
Board Moderator

Joined: Tue May 13, 2008 2:50 am
Posts: 1805
Location: Texas
Steam ID: davbow
I need to look - I think we need to tweak it to get individual stats when the time comes . . . .

_________________
Image

Intel i7 950 @ 3.9 GHz
MSI 560 Ti Twin Frozr x2 SLI @ 950 mhz
Gigabyte X58A-UD5
6 GB of Corsair memory (timings unknown atm)
H50 CPU cooler
DF-85 Chasis
3dMark11 P7800 at stock speed, P8643 overclocked


Top 
  
 
 Post subject: Re: Team stats in your Sig
 Post Posted: Wed Jan 21, 2009 8:08 pm 
Offline
Board Moderator
Board Moderator
User avatar

Joined: Thu May 15, 2008 6:36 am
Posts: 2717
Location: Bristol, UK
Steam ID: billybigfoot
Personal Stats are now available! :D

Simply copy the code from the first post replaceing my name with your's (make sure you spell it exactly as you enterd it on the client, ie. use caps in code if you use caps in username etc).

_________________
Image


i7: Intel i7 860 2.8GHz | Intel DP55WG | 8GB PC10666 | GTX275 (896Mb) | HD-1 TB | DVD/CD- LG BlueRay + DVD/CD Burner | OCZ SilentxStream 700w | RealTek ALC 889 | CASE-Lian Li 7FN Black | Win 7 U 64bit | G35/G19/G9 | Dell 22 inch SP2208WFP


Top 
  
 
 Post subject: Re: Team stats in your Sig
 Post Posted: Wed Jan 21, 2009 8:50 pm 
Offline
Board Moderator
Board Moderator

Joined: Tue May 13, 2008 2:50 am
Posts: 1805
Location: Texas
Steam ID: davbow
very nice Pete . . . very nice . . .

WAY TO GO TEAM!

;)

David

_________________
Image

Intel i7 950 @ 3.9 GHz
MSI 560 Ti Twin Frozr x2 SLI @ 950 mhz
Gigabyte X58A-UD5
6 GB of Corsair memory (timings unknown atm)
H50 CPU cooler
DF-85 Chasis
3dMark11 P7800 at stock speed, P8643 overclocked


Top 
  
 
 Post subject: Re: Team stats in your Sig
 Post Posted: Thu Jan 22, 2009 2:28 pm 
Offline
Active Member
Active Member
User avatar

Joined: Wed Dec 17, 2008 1:10 pm
Posts: 253
Location: Prattville, AL
Sa-weeeeet!

_________________
Q6600 OC'd to 3.0 GHz
Vista HP 64 SP1
8GB G.Skill DDR2 @ 800MHz
ATI HD 4850 / 22" (1680x1050)
3DMark06 - 12,518

Image


Top 
  
 
 Post subject: Re: Team stats in your Sig
 Post Posted: Thu Jan 29, 2009 7:57 am 
Offline
Board Moderator
Board Moderator
User avatar

Joined: Thu May 15, 2008 6:36 am
Posts: 2717
Location: Bristol, UK
Steam ID: billybigfoot
Thought I'd add davbow's guide to folding multiple CPU clients here (should save me running around the forum looking for it again :lol: ).

"What you can do is run multiple clients to max out the cores.

BBF is running at 25% because I think he has a quad CPU. If you are running one client and show 50%, it is likely because you are running on a duo core machine.

Configuring the systray client for multiple cores.

1) Install the Systray client with default locations (drive:\Program Files\Folding@Home\Folding@home-x86\) and (drive:\Documents and Settings\user\Application Data\Folding@home-x86).

2) Start the Systray client from the Folding@home-x86 section of the start menu. configure the client as normal, leave the Machine ID as 1 and I set -local in the Additional Client Parameters (but this may not be necessary). Quit the systray client.

3) Create a new folder in the data folder call it "Core 1". Move all the files in the data folder including the work folder to the "Core 1" folder. Copy Folding@home.exe from (drive:\Program Files\Folding@Home\Folding@home-x86\) to the Core 1 folder and then make a short cut to it, rename the shortcut "Folding@home systray 1"

4) Repeat step 2 changing the Machine ID to 2 this time.

5) Repeat step 3 but calling the new directory "Core 2" and the new short cut "Folding@home systray 2"

6) repeat 2 & 3 for any more cores.

7) remove any existing folding at home short cuts in the start-up section of your start menu. copy your new "Folding@home systray 1" and "Folding@home systray 2" shortcuts into the start-up section of your start menu. Then on a restart you should get 2 FAH icons in the systray pointing to the 2 new data directories."

_________________
Image


i7: Intel i7 860 2.8GHz | Intel DP55WG | 8GB PC10666 | GTX275 (896Mb) | HD-1 TB | DVD/CD- LG BlueRay + DVD/CD Burner | OCZ SilentxStream 700w | RealTek ALC 889 | CASE-Lian Li 7FN Black | Win 7 U 64bit | G35/G19/G9 | Dell 22 inch SP2208WFP


Top 
  
 
 
 [ 11 posts ] 

Board index » General Discussions » Other » Folding@home


Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 0 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to: