Forum          FAQ

Loading

Board index » Dell Discussion and Support Forums » XPS 630i - Fan / Light / Master I/O / HDD Light / LightFX 2.0 Problems




 [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Connection Problem
 Post Posted: Sun Jul 14, 2013 2:53 pm 
Offline
Member
Member

Joined: Sun Jul 14, 2013 2:47 pm
Posts: 2
Hey guys. Picked up a new processor and motherboard. The mobo is MSI Z87 G41. Everything went smoothly, however, im having some problems connecting the master I/O to the mother board. Where I should plug it in requires a jfp1 connection and the dell case does not have a connection that fits. Is there a work around? Can I plug this into another slot? Thanks.


Top 
  
 
 Post subject: Re: Connection Problem
 Post Posted: Sun Jul 14, 2013 6:23 pm 
Offline
Board Moderator
Board Moderator
User avatar

Joined: Fri May 30, 2008 7:40 pm
Posts: 2864
Location: Elkhart, Indiana (USA)
AFAIK, the only thing off of the Master I/O board that needs to connect to the MSI mobo is the USB connector (which can be plugged into any spare USB 2.0 header on your mobo).

_________________
Dell XPS 8700 | Core i7 4770 3.4GHz | BIOS A11 | Windows 7 Pro 64-bit SP1 | 16GB G.SKILL DDR3 Sniper 1600MHz | EVGA GeForce GTX 970 SC | Dell S2340M 23" IPS LED | Seasonic 650W M12II-650 | Samsung SSD 850 EVO 1TB | Toshiba DT01ACA100 1TB | ASUS Xonar DX 7.1 | ASUS DRW-24B1ST | Logitech G100S | Dell SK-8135 keyboard | Logitech Cordless Rumblepad 2


Top 
  
 
 
 [ 2 posts ] 

Board index » Dell Discussion and Support Forums » XPS 630i - Fan / Light / Master I/O / HDD Light / LightFX 2.0 Problems


Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot], Yandex [Bot] and 0 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to: