Forum          FAQ

Loading

Board index » General Discussions » OS Issues and Questions » Windows Vista




 [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Vista SP2 - Any Issues?
 Post Posted: Thu May 28, 2009 5:19 am 
Offline
Active Member
Active Member
User avatar

Joined: Thu Aug 14, 2008 5:03 am
Posts: 204
Location: Wasatch Mountains
Windows Update offerred up SP2 yesterday, so I've installed it. Then, my Microsoft Bluetooth mouse quit working. I'll have to find another computer with Bluetooth to confirm that the mouse is okay (or maybe do a system restore). Anyone else having any problems?

_________________
Upgraded XPS 630 - Devils Canyon i7-4790K | 16GB | Samsung 850EVO | ASUS Z97Pro(WiFi) | Windows 10 | Seasonic 650 Gold PSU | GTX 750i

Latest Build: Skylake i7-6700K | ASUS Z170i | NZXT Kraken X41 Cooler | NZXT Manta Case | Seasonic Platinum SS-660 | Samsung 950 Pro NVME M.2| G.Skill Ripjaws V 16GB 2666 | MSI GTX 950 | Windows 10 | Dell 24" 1920x1200 x2


Last edited by rchris on Sat May 30, 2009 3:59 pm, edited 1 time in total.

Top 
  
 
 Post subject: Re: Vista SP2 - Any Issues?
 Post Posted: Fri May 29, 2009 8:49 pm 
Offline
Active Member
Active Member
User avatar

Joined: Thu Aug 14, 2008 5:03 am
Posts: 204
Location: Wasatch Mountains
rchris wrote:
Windows Update offerred up SP2 yesterday, so I've installed it. Then, my Microsoft Bluetooth mouse quite working. I'll have to find another computer with Bluetooth to confirm that the mouse is okay (or maybe do a system restore). Anyone else having any problems?


Tried the mouse on another computer today... mouse worked fine. Seems Vista SP2 is the likely problem, but haven't found a solution yet.

_________________
Upgraded XPS 630 - Devils Canyon i7-4790K | 16GB | Samsung 850EVO | ASUS Z97Pro(WiFi) | Windows 10 | Seasonic 650 Gold PSU | GTX 750i

Latest Build: Skylake i7-6700K | ASUS Z170i | NZXT Kraken X41 Cooler | NZXT Manta Case | Seasonic Platinum SS-660 | Samsung 950 Pro NVME M.2| G.Skill Ripjaws V 16GB 2666 | MSI GTX 950 | Windows 10 | Dell 24" 1920x1200 x2


Top 
  
 
 Post subject: Re: Vista SP2 - Any Issues?
 Post Posted: Sat May 30, 2009 12:13 am 
Offline
Member
Member
User avatar

Joined: Mon Dec 01, 2008 6:52 pm
Posts: 78
I had the same issue with my wireless mouse, then my bluetooth adapater couldn't find the driver so I had to reinstall it.

What's even wierd, I came home from work and woke my computer up from sleep mode and the rear exhaust light was off completely. When I restarted the computer everything worked fine but the wrong profile loaded (my purple lights are for my adobe programs) and it usually starts up red. Could be a ESA issue, I'll keep an eye on it.

_________________
Antec900
2x Dell 2208WFP Monitor (Spyder3 Pro Calibrated)
Q6600 @ 2.4GHZ (OC'ed 3.0GHZ @ 1.3v w/ Zalman 9700NT)
EVGA GTX 550ti 1TB FPBDell
Corsair XMS 8GB DDR3 1333 Mhz
Windows 7 Professional N
SIIG Sata PCI-E Controller Card
2x WD 500GB Raid 0
WD 500GB Boot Drive
SG 500GB Storage Drive
LaCie d2 1TB External HDD
Wacom Inutos4 Drawing Tablet


Top 
  
 
 Post subject: Re: Vista SP2 - Any Issues?
 Post Posted: Sat May 30, 2009 3:59 pm 
Offline
Active Member
Active Member
User avatar

Joined: Thu Aug 14, 2008 5:03 am
Posts: 204
Location: Wasatch Mountains
Update on the Bluetooth Mouse Issue: I tried one more time (the third attempt) to remove, then add again my Bluetooth mouse. This time it's working! No idea why it took three tries. I guess SP2 required some "re-initializations" and sweeping out those stray electrons. ;)

_________________
Upgraded XPS 630 - Devils Canyon i7-4790K | 16GB | Samsung 850EVO | ASUS Z97Pro(WiFi) | Windows 10 | Seasonic 650 Gold PSU | GTX 750i

Latest Build: Skylake i7-6700K | ASUS Z170i | NZXT Kraken X41 Cooler | NZXT Manta Case | Seasonic Platinum SS-660 | Samsung 950 Pro NVME M.2| G.Skill Ripjaws V 16GB 2666 | MSI GTX 950 | Windows 10 | Dell 24" 1920x1200 x2


Top 
  
 
 
 [ 4 posts ] 

Board index » General Discussions » OS Issues and Questions » Windows Vista


Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 1 guest

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to: