Forum          FAQ

Loading

Board index » General Discussions » OS Issues and Questions » Windows Vista




 [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Windows Vista Home Premium 64-Bit Not Genuine
 Post Posted: Wed Mar 18, 2009 1:30 pm 
Offline
Active Member
Active Member
User avatar

Joined: Fri Oct 24, 2008 4:14 pm
Posts: 340
Location: Ottawa, Ontario, Canada
Hey everyone,

So yesterday i got an error message which said that my copy of vista home premium 64-bit is not genuine. I tried re-entering my product key code from the sticker on the back of the 630 but it said that it was not valid.

I did change my motherboard a little while back so i was wondering if that was the source of the problem.

What are my options at this point?


Thanks

_________________
EVGA Nvidia nForce 780i FTW | BIOS SZ17
Intel Core2 Quad Q6600 | Zalman CNPS9700 110mm
8GB Corsair Dominator 1066 | 5-5-5-15 2T
Dual nVidia GeForce 9800 GT SLI - 700/1750/995 | 182.85
2x 500GB WD [RAID 0] | 1x 500GB WD [Storage]
[1] Samsung 22X DVD±RW | [1] 16X CD/DVD (DVD+/-RW)
Creative SB X-Fi XtremeGamer | Logitech Z-5500 5.1 505-Watt
Dell UltraSharp 27" LCD Monitor | 1920x1200
Windows 7 Ultimate 64-Bit RC 7100


Top 
  
 
 Post subject: Re: Windows Vista Home Premium 64-Bit Not Genuine
 Post Posted: Wed Mar 18, 2009 2:04 pm 
Offline
Board Moderator
Board Moderator
User avatar

Joined: Fri May 30, 2008 7:40 pm
Posts: 2864
Location: Elkhart, Indiana (USA)
I wonder why the license is only being rejected sometime after all this (perhaps Windows has a built-in "grace" period)? I hate to say it, but I suspect a new OS purchase may be the only way out. :( I hope I'm wrong..!

_________________
Dell XPS 8700 | Core i7 4770 3.4GHz | BIOS A11 | Windows 7 Pro 64-bit SP1 | 16GB G.SKILL DDR3 Sniper 1600MHz | EVGA GeForce GTX 970 SC | Dell S2340M 23" IPS LED | Seasonic 650W M12II-650 | Samsung SSD 850 EVO 1TB | Toshiba DT01ACA100 1TB | ASUS Xonar DX 7.1 | ASUS DRW-24B1ST | Logitech G100S | Dell SK-8135 keyboard | Logitech Cordless Rumblepad 2


Top 
  
 
 Post subject: Re: Windows Vista Home Premium 64-Bit Not Genuine
 Post Posted: Wed Mar 18, 2009 2:41 pm 
Offline
Active Member
Active Member
User avatar

Joined: Fri Oct 24, 2008 4:14 pm
Posts: 340
Location: Ottawa, Ontario, Canada
that's what i figured and i'm already looking into it as we speak.

300$ here i come lol

But at least i'm gonna have a certified Vista Ultimate 64-bit lol
Is it useable on more than 1 computer?

_________________
EVGA Nvidia nForce 780i FTW | BIOS SZ17
Intel Core2 Quad Q6600 | Zalman CNPS9700 110mm
8GB Corsair Dominator 1066 | 5-5-5-15 2T
Dual nVidia GeForce 9800 GT SLI - 700/1750/995 | 182.85
2x 500GB WD [RAID 0] | 1x 500GB WD [Storage]
[1] Samsung 22X DVD±RW | [1] 16X CD/DVD (DVD+/-RW)
Creative SB X-Fi XtremeGamer | Logitech Z-5500 5.1 505-Watt
Dell UltraSharp 27" LCD Monitor | 1920x1200
Windows 7 Ultimate 64-Bit RC 7100


Top 
  
 
 Post subject: Re: Windows Vista Home Premium 64-Bit Not Genuine
 Post Posted: Thu Mar 19, 2009 1:15 am 
Offline
Active Member
Active Member
User avatar

Joined: Sun Jan 04, 2009 11:58 am
Posts: 248
Location: Texas, USA
I believe you may be able to contact Microsoft and hash it out with them without buying the OS again. MAY, anyway.

(If the OS is Dell OEM, then you might be able to hash it out with Dell.)

_________________
Core 2 Quad Q6600 @ 3.2Ghz
4GB stock Dell DDR2 @ 850MHz
2x ATi Radeon HD4850 (Crossfire)
500GB 7200RPM, SATA 3.0Gb/s, 16MB Cache
Vista 64
3DMark06: 17488
3DMark Vantage: P11419


Top 
  
 
 Post subject: Re: Windows Vista Home Premium 64-Bit Not Genuine
 Post Posted: Thu Mar 19, 2009 3:14 pm 
Offline
Active Member
Active Member
User avatar

Joined: Fri Oct 24, 2008 4:14 pm
Posts: 340
Location: Ottawa, Ontario, Canada
Alright so i got it fixed. And it was the dumbest mistake (Made a mistake in the Product Key :lol: ) haha

*note to self: Don't try and look at tiny numbers off the back of a computer at 5:30am. Your eyes will play tricks on you lmao.

_________________
EVGA Nvidia nForce 780i FTW | BIOS SZ17
Intel Core2 Quad Q6600 | Zalman CNPS9700 110mm
8GB Corsair Dominator 1066 | 5-5-5-15 2T
Dual nVidia GeForce 9800 GT SLI - 700/1750/995 | 182.85
2x 500GB WD [RAID 0] | 1x 500GB WD [Storage]
[1] Samsung 22X DVD±RW | [1] 16X CD/DVD (DVD+/-RW)
Creative SB X-Fi XtremeGamer | Logitech Z-5500 5.1 505-Watt
Dell UltraSharp 27" LCD Monitor | 1920x1200
Windows 7 Ultimate 64-Bit RC 7100


Top 
  
 
 Post subject: Re: Windows Vista Home Premium 64-Bit Not Genuine
 Post Posted: Thu Mar 19, 2009 4:25 pm 
Offline
Board Moderator
Board Moderator
User avatar

Joined: Fri May 30, 2008 7:40 pm
Posts: 2864
Location: Elkhart, Indiana (USA)
Ah, good; IMO those product numbers are starting to get cumbersomely long. My OCD nature forces me to check through them several times before hitting enter just in case I made a mistake. :geek:

_________________
Dell XPS 8700 | Core i7 4770 3.4GHz | BIOS A11 | Windows 7 Pro 64-bit SP1 | 16GB G.SKILL DDR3 Sniper 1600MHz | EVGA GeForce GTX 970 SC | Dell S2340M 23" IPS LED | Seasonic 650W M12II-650 | Samsung SSD 850 EVO 1TB | Toshiba DT01ACA100 1TB | ASUS Xonar DX 7.1 | ASUS DRW-24B1ST | Logitech G100S | Dell SK-8135 keyboard | Logitech Cordless Rumblepad 2


Top 
  
 
 
 [ 6 posts ] 

Board index » General Discussions » OS Issues and Questions » Windows Vista


Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 1 guest

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to: