Forum          FAQ

Loading

Board index » General Discussions » Hardware/System Reviews




 [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: Sent both my 560Ti's to MSI for repair . . .
 Post Posted: Mon Feb 11, 2013 2:09 am 
Offline
Board Moderator
Board Moderator

Joined: Tue May 13, 2008 2:50 am
Posts: 1805
Location: Texas
Steam ID: davbow
Sent both my 560Ti's to MSI for repair . . . let's see what happens.

Running my dual 8800's . . . lol

D.

_________________
Image

Intel i7 950 @ 3.9 GHz
MSI 560 Ti Twin Frozr x2 SLI @ 950 mhz
Gigabyte X58A-UD5
6 GB of Corsair memory (timings unknown atm)
H50 CPU cooler
DF-85 Chasis
3dMark11 P7800 at stock speed, P8643 overclocked


Top 
  
 
 Post subject: Re: Sent both my 560Ti's to MSI for repair . . .
 Post Posted: Mon Feb 11, 2013 4:20 am 
Offline
Tech Guru
Tech Guru
User avatar

Joined: Sat Feb 28, 2009 2:52 am
Posts: 717
Location: Florida
Steam ID: Hairbautt
Now, we've been through this before...

_________________
Intel i7 3770K @ 4.24GHz, Liq. Cooled | 16GB RAM @ 1600MHz
Acer Predator Z35 Monitor | Dual 6GB GeForce GTX Titans SLI
240GB SSD, 640GB, two 1TB HDDs | 1TB Passport | 24x DVD+/-RW+DL
WinTV-HVR 2250 with Remote | Media Card Reader | XBOX 360 Wireless Controller
PIXMA MG6220 AIO | C920 HD Pro | G19 Keyboard | G700s Mouse
RealTek ALC892 Audio | X-540 5.1 Speakers | G35 7.1 Headset | Hotas X Joystick
ASUS Sabertooth Z77 | Biometric Reader | 1.2KW PSU | 1500 & 550 VA UPS
Windows 8.1 Pro with Media Center, 64-bit | Corsair 600T with LEDs


Top 
  
 
 Post subject: Re: Sent both my 560Ti's to MSI for repair . . .
 Post Posted: Mon Feb 11, 2013 3:09 pm 
Offline
Active Member
Active Member

Joined: Wed Dec 17, 2008 4:05 am
Posts: 745
Location: Earlville, IA
Wow, both died at the same time??

_________________
HAF 912/ ASROCK / 2500K
GTX 560ti/ 8g 1600mhz
Corsair TX 650 / (2) Hard Drives
W7 64bit Pro / Coolermaster 212+


Top 
  
 
 Post subject: Re: Sent both my 560Ti's to MSI for repair . . .
 Post Posted: Mon Feb 11, 2013 3:37 pm 
Offline
Board Moderator
Board Moderator

Joined: Tue May 13, 2008 2:50 am
Posts: 1805
Location: Texas
Steam ID: davbow
Well, I don't know if it was at the same time, but they are both not working properly - and quite honestly, since I run them in SLI, I was worried if I sent one in, they might "upgrade" me and leave me with different models . . .

_________________
Image

Intel i7 950 @ 3.9 GHz
MSI 560 Ti Twin Frozr x2 SLI @ 950 mhz
Gigabyte X58A-UD5
6 GB of Corsair memory (timings unknown atm)
H50 CPU cooler
DF-85 Chasis
3dMark11 P7800 at stock speed, P8643 overclocked


Top 
  
 
 Post subject: Re: Sent both my 560Ti's to MSI for repair . . .
 Post Posted: Mon Feb 11, 2013 5:13 pm 
Offline
Tech Guru
Tech Guru
User avatar

Joined: Sat Feb 28, 2009 2:52 am
Posts: 717
Location: Florida
Steam ID: Hairbautt
I'm telling you it's just a botched model and overclock. By the way, if they "upgrade" you you lose the warranty. That's what they did to me. Get the model number of the replacement and Google it to see some reviews.

_________________
Intel i7 3770K @ 4.24GHz, Liq. Cooled | 16GB RAM @ 1600MHz
Acer Predator Z35 Monitor | Dual 6GB GeForce GTX Titans SLI
240GB SSD, 640GB, two 1TB HDDs | 1TB Passport | 24x DVD+/-RW+DL
WinTV-HVR 2250 with Remote | Media Card Reader | XBOX 360 Wireless Controller
PIXMA MG6220 AIO | C920 HD Pro | G19 Keyboard | G700s Mouse
RealTek ALC892 Audio | X-540 5.1 Speakers | G35 7.1 Headset | Hotas X Joystick
ASUS Sabertooth Z77 | Biometric Reader | 1.2KW PSU | 1500 & 550 VA UPS
Windows 8.1 Pro with Media Center, 64-bit | Corsair 600T with LEDs


Top 
  
 
 Post subject: Re: Sent both my 560Ti's to MSI for repair . . .
 Post Posted: Thu Feb 21, 2013 2:37 am 
Offline
Board Moderator
Board Moderator

Joined: Tue May 13, 2008 2:50 am
Posts: 1805
Location: Texas
Steam ID: davbow
Got my cards back - one is running great. The other is DOA. MSI is at least paying the shipping both ways this time . . . *sigh*

_________________
Image

Intel i7 950 @ 3.9 GHz
MSI 560 Ti Twin Frozr x2 SLI @ 950 mhz
Gigabyte X58A-UD5
6 GB of Corsair memory (timings unknown atm)
H50 CPU cooler
DF-85 Chasis
3dMark11 P7800 at stock speed, P8643 overclocked


Top 
  
 
 Post subject: Re: Sent both my 560Ti's to MSI for repair . . .
 Post Posted: Thu Feb 21, 2013 4:08 am 
Offline
Board Moderator
Board Moderator
User avatar

Joined: Fri May 30, 2008 7:40 pm
Posts: 2864
Location: Elkhart, Indiana (USA)
If ever there was a need for total recall of a video card line...

_________________
Dell XPS 8700 | Core i7 4770 3.4GHz | BIOS A11 | Windows 7 Pro 64-bit SP1 | 16GB G.SKILL DDR3 Sniper 1600MHz | EVGA GeForce GTX 970 SC | Dell S2340M 23" IPS LED | Seasonic 650W M12II-650 | Samsung SSD 850 EVO 1TB | Toshiba DT01ACA100 1TB | ASUS Xonar DX 7.1 | ASUS DRW-24B1ST | Logitech G100S | Dell SK-8135 keyboard | Logitech Cordless Rumblepad 2


Top 
  
 
 
 [ 7 posts ] 

Board index » General Discussions » Hardware/System Reviews


Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 0 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to: