Forum          FAQ

Loading

Board index » General Discussions » Hardware/System Reviews




 [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: nVidia GeForce GTX 280 1024MB
 Post Posted: Thu Jan 08, 2009 3:28 am 
Offline
Member
Member

Joined: Thu Jan 08, 2009 3:14 am
Posts: 3
I'm waiting for my new 630 to arrive wondering if anyone has used the nVidia GeForce GTX 280 1024MB?


Top 
  
 
 Post subject: Re: nVidia GeForce GTX 280 1024MB
 Post Posted: Thu Jan 08, 2009 7:02 am 
Offline
Active Member
Active Member

Joined: Mon May 19, 2008 6:27 pm
Posts: 180
Location: Burbank, CA
if you will search the forums a lot of people are using the GTX 280 including myself. since im using the XPS730i H2C i cant say that its performance will be the same with XPS630 as my 630 came with 8800 GT. im using my GTX 280 in SLI. if you want to see a basic benchmark i have a post at Game section/Farcry2 i posted a benchmark of the single GTX280 on my machine and a SLI benchmark just to give you an idea of the performance improvement. but i will warned you that the GTX 280 requires 1 6pin and 1 8pin to power the GTX 280. check first if you have them before you buy and install it.

_________________
Image
XPS630i v1.0.2 "RETURNED"
Q6600 OC'ed 3.2
8800GT SLi
4GB Dominator
Vista HP SP1 32bit
Ageia Physix card
3DMark06 = 15670

XPS730 H2C v1.0.5
QX9650 OCed 4.4ghz
4gb ddr3 1600mhz
GTX 280 SLI
Vista HP SP1 64bit
3DMark06 = 24659
Vantage = P24671


Top 
  
 
 Post subject: Re: nVidia GeForce GTX 280 1024MB
 Post Posted: Fri Jan 09, 2009 10:41 pm 
Offline
Member
Member

Joined: Thu Jan 08, 2009 3:14 am
Posts: 3
thanks for the response. I'm new to using these boards and I did check the forum after posting. I ordered the 280 gtx from dell so it should work. not sure if could run two in sli...do you happen to know if this is possible on the 630. thanks again


Top 
  
 
 Post subject: Re: nVidia GeForce GTX 280 1024MB
 Post Posted: Sat Jan 10, 2009 6:55 pm 
Offline
Active Member
Active Member

Joined: Mon May 19, 2008 6:27 pm
Posts: 180
Location: Burbank, CA
you might run into problems with regards to power supply cables. and if you are running it on SLI you will need the sli brigde which dell doesnt ship you will that it should have been shipped because our mobo was SLI ready. If you get your GTX280 send me a msg if you run into problems.

_________________
Image
XPS630i v1.0.2 "RETURNED"
Q6600 OC'ed 3.2
8800GT SLi
4GB Dominator
Vista HP SP1 32bit
Ageia Physix card
3DMark06 = 15670

XPS730 H2C v1.0.5
QX9650 OCed 4.4ghz
4gb ddr3 1600mhz
GTX 280 SLI
Vista HP SP1 64bit
3DMark06 = 24659
Vantage = P24671


Top 
  
 
 Post subject: Re: nVidia GeForce GTX 280 1024MB
 Post Posted: Sun Jan 11, 2009 5:20 am 
Offline
Member
Member

Joined: Thu Jan 08, 2009 3:14 am
Posts: 3
thanks again still waiting for system to be shipped. let you know if I run into any difficulties


Top 
  
 
 
 [ 5 posts ] 

Board index » General Discussions » Hardware/System Reviews


Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 0 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to: