Forum          FAQ

Loading

Board index » Forum Announcements & Issues » Forum Issues & Questions




 [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Dead link on resource page
 Post Posted: Mon May 24, 2010 6:08 pm 
Offline
Active Member
Active Member

Joined: Fri Aug 08, 2008 1:28 am
Posts: 1088
Location: Nevada
Just thought I'd let you know that this link newer-version-of-system-tools-6-03-with-esa-support-t1425.html is not functioning.

Kevin

_________________
630i
Stock Mobo
E8500 @ Stock
8 GB of Corsair Ram
Windows 7 x64 Ultimate
Soundblaster Audigy 2ZS
EVGA GTX 660 Ti SC
and other standard stuff :D


Top 
  
 
 Post subject: Re: Dead link on resource page
 Post Posted: Mon May 24, 2010 6:24 pm 
Offline
Active Member
Active Member

Joined: Fri Aug 08, 2008 1:28 am
Posts: 1088
Location: Nevada
Also found this http://devjonfos.net/Downloads/NVIDIA/ asking for user name and password now.

Kevin

_________________
630i
Stock Mobo
E8500 @ Stock
8 GB of Corsair Ram
Windows 7 x64 Ultimate
Soundblaster Audigy 2ZS
EVGA GTX 660 Ti SC
and other standard stuff :D


Top 
  
 
 Post subject: Re: Dead link on resource page
 Post Posted: Mon May 24, 2010 8:02 pm 
Offline
Board Moderator
Board Moderator

Joined: Tue May 13, 2008 2:50 am
Posts: 1805
Location: Texas
Steam ID: davbow
KevinK37 wrote:
Just thought I'd let you know that this link newer-version-of-system-tools-6-03-with-esa-support-t1425.html is not functioning.

Kevin


Try this URL for the above link:

viewtopic.php?t=1425

_________________
Image

Intel i7 950 @ 3.9 GHz
MSI 560 Ti Twin Frozr x2 SLI @ 950 mhz
Gigabyte X58A-UD5
6 GB of Corsair memory (timings unknown atm)
H50 CPU cooler
DF-85 Chasis
3dMark11 P7800 at stock speed, P8643 overclocked


Top 
  
 
 Post subject: Re: Dead link on resource page
 Post Posted: Mon May 24, 2010 9:13 pm 
Offline
Board Moderator
Board Moderator
User avatar

Joined: Fri May 30, 2008 7:40 pm
Posts: 2864
Location: Elkhart, Indiana (USA)
Kevin/David,

Thanks for the feedback and fixed link on this--it's been corrected.

I've uploaded a copy of the 6.03 ESA directly to the Resource Collective, and corrected the link so that all downloads are now direct, instead of going through dev's server.

Greg

_________________
Dell XPS 8700 | Core i7 4770 3.4GHz | BIOS A11 | Windows 7 Pro 64-bit SP1 | 16GB G.SKILL DDR3 Sniper 1600MHz | EVGA GeForce GTX 970 SC | Dell S2340M 23" IPS LED | Seasonic 650W M12II-650 | Samsung SSD 850 EVO 1TB | Toshiba DT01ACA100 1TB | ASUS Xonar DX 7.1 | ASUS DRW-24B1ST | Logitech G100S | Dell SK-8135 keyboard | Logitech Cordless Rumblepad 2


Top 
  
 
 
 [ 4 posts ] 

Board index » Forum Announcements & Issues » Forum Issues & Questions


Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 0 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to: