Forum          FAQ

Loading

Board index » Forum Announcements & Issues » Forum Announcements




 [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Recent Server Upgrade - Issues/Problems - Please Read
 Post Posted: Tue Sep 30, 2008 3:23 pm 
Offline
Board Moderator
Board Moderator

Joined: Tue May 13, 2008 2:50 am
Posts: 1805
Location: Texas
Steam ID: davbow
Hello All,

Last night, I performed a database upgrade to the forum. Since the forum is growing, we were seeing it slow down. I have attempted to speed the database backend up with an update. So far, it seems that almost everything went smoothly. However, I have found a few instances of problems posting and sending PMs. If you have difficulty or receive an error message, PLEASE send a copy of th error message (copy and paste) to webmaster (at) my630i.com

This will let me know of the problem and I can try to correct it ASAP!

Thanks for all of your support!

David - my630i.com Admin

_________________
Image

Intel i7 950 @ 3.9 GHz
MSI 560 Ti Twin Frozr x2 SLI @ 950 mhz
Gigabyte X58A-UD5
6 GB of Corsair memory (timings unknown atm)
H50 CPU cooler
DF-85 Chasis
3dMark11 P7800 at stock speed, P8643 overclocked


Top 
  
 
 
 [ 1 post ] 

Board index » Forum Announcements & Issues » Forum Announcements


Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 0 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to: